UV SISTEMI

Sjajna rešenja za tretman vode sa UV tehnologijom
Svi sistemi

MONTAGNA

Od 80-ih godina upotreba ultraljubičastog svetla za dezinfekciju vode za piće je sigurno i pouzdano rešenje usvojeno u industriji tretmana voda. Ultraljubičasto svetlo uklanja patogene materije prisutne u vodi bez upotrebe potencijalno opasnih aditiva za čoveka i životnu sredinu.

Zračenje bakterija u vodi ultraljubičastim svetlom je inovativna i ekološki prihvatljiva tehnologija, koja bezbedno i efikasno dezinfikuje bez upotrebe hemijskih proizvoda. Smart Solutions Pro predstavlja italijanskog renomiranog proizvođača UV sterilizatora, kompaniju Montagna Srl.

Svi modeli

Sistem zatvorene posude

Specijalno dizajniran za lečenje fluida sa vrlo niskim nivoom provodljivosti, linija “Sistem“ je, u mogućnosti da prenese ultraljubičasta zračenja kroz tečnosti koje su obično neprohodne za gotovo svu UV opremu dostupnu na tržištu.

Oprema linije Sistem je jedna od retkih na tržištu koji može da tretira tečnosti sa veoma niskim nivoom provodljivosti, omogućavajući njihovu dezinfekciju i korišćenje, u nekoliko oblasti primene, kao što su prehrambeni i sektor pića, ili da produži radni vek tečnosti koje se koriste za industrijsku primenu.

Svi sistemi

Sistem zatvorene posude Kombi

Generalno, linija Kombi obezbeđuje reakcije komora sastavljenih od mono-blok serije pomoću naizmeničnih različitih vrsta lampi niskog pritisaka u skladu sa hidrauličkim ograničenjima i procesom. Mono-blokovi, u potpunosti napravljeni od AISI 316L nerđajućeg čelika se lako montiraju na licu mesta, omogućavajući transport i ugradnju čak i u najsloženijim sistemima i postrojenjima.

Glavni primena linije Kombi je tretman vode za ljudsku ishranu pri velikim brzinama protoka (više od 1000 MC/h). Ova linija je posebno projektovana za svaku pojedinačnu aplikaciju.

Kontakt strana

Montagna Kombi
Montagna Flux-O

Linija Otvoren Kanal Fluks-O

UV moduli ove linije line su izrađeni od AISI 316L nerđajućeg čelika, sadrže najnovije generacije amalgam lampi, opremljene su sa sistemom za automatsko čišćenje, i koriste PLC za upravljanje i organizaciju rada čitave UV stanice. Na osnovu zahteva projekata, ponuda uključuje sistem za kontrolu nivoa vode i svaki drugi dodatak za sistem automatizacije.

Svi sistemi

Linija Otvoren Kanal Fluks-D

Linija Fluks-D spaja tehničke karakteristike linija Fluks-O i Fluks-V, uz neke prednosti: lampe su raspoređene dijagonalno sa promenljivim uglom nagiba.

Fluks-D UV modul pruža iste tehničke karakteristike i funkcije Fluks grupe proizvoda, ali je projektovan da optimizira osnovno postrojenje i automatiku, kombinujući mali broj lampi za svaki UV modul, sa modularnim sistemom.

Kontakt strana

EKOLOGIJA NA PRVOM MESTU

Smart Solutions Pro je kompanija posvećena zaštiti životne sredine i očuvanju prirode u njenom savršenom obliku. Konstantno radimo na ponudi samo najboljih, najproduktivnijih i ekološki prihvatljivih proizvoda.

O nama

Naši partneri

S ponosom predstavljamo naše partnere. Trenutno poslujemo na teritoriji Srbije i Crne Gore, Federacije Bosne i Hercegovine, Makedonije. Nudimo širok spektar proizvoda za grejanje, klimatizaciju i ventilaciju. Zaštita životne sredine i korišćenje obnovljivih izvora su naš prioritet.

Jeste li spremni za budućnost?