CEVNI SISTEMI

Smart Solutions Pro je prodavac poznatih Viega cevnih sistema. Viega nudi sisteme za instalaciju veoma širokog spektra koji se kreće od pitke vode, gasa, grejanja, klimatizacije i drugih tehnologija izgradnje.

VIEGA

Viega Press Tehnologija

U tradicionalnom grejanju, bakarne cevi se tvrdo ili meko leme – vare, u zavisnosti od primene i prenosnog medija. Press tehnologija koju je razvila Viega nudi mnogo lakšu i praktičniju montažu, uz proverenu sigurnost spojeva.

Operacija presovanja se izvodi sa odgovarajućim manuelnim i elektro alatom. Viega je tokom godina razvila sjajne varijacije alata za presovanje koje pružaju visok nivo sigurnosti.

Kontakt strana

Fleksibilno i stabilno

Viega Press sistemi su sjajna zamena za varenje cevi. Ovaj sistem podrazumeva korišćenje ručnih makaza koje mogu biti i pneumatske. U kombinaciji sa perfektnim fitingom ova kombinacija predstavlja brže i ekonomičnije rešenje za spajanje cevi.

Kontakt strana

Nemački kvalitet

Posle samo tri koraka – sečenja cevi na potrebnu dužinu, stavljanja odgovarajućeg komada fitinga i provere dubine ulaska cevi u isti, presovanje se može obaviti jednim potezom. Ovakav način spajanja cevnih sistema donosi velike uštede vremena u odnosu na tradicionalan način povezivanja cevi varenjem.

Kontakt strana

Fiting

Za bakarne, čelične i aluplast cevi

Viega nudi brzu i sigurnu tehnologiju presovanja za povezivanje svih cevovodnih sistema, kao što su Profipress (bakar), Sanpress (nerđajući čelik), Prestabo (galvanizovane cevi) i Pexfit Pro (sve vrste kompozitnih cevi).

Kontakt strana

Aluplast cevi

Smart Solutions Pro nudi veliki izbor Viega aluplast cevi najvišeg kvaliteta. U zavisnosti od materijala i namene u koje se koriste (pijaća voda, grejanje, gas), nudimo odgovarajući elemente za spajanje i zaptivanje.

Svi modeli

Jednostavna instalacija

  1. Skratiti cev
  2. Staviti spojnicu
  3. Presovanje

Postupak završen, ušteđeno vreme i novac.

Viega Pexfit Pro

Pexfit Pro cevi su jako savitljive i pouzdane i veoma lake za montažu. U kombinaciji sa novim press spojnicama napravljenim od PPSU i Viega bronzanim fitingom, oni pružaju maksimalnu sigurnost kada je u pitanju voda za piće.

Pexfit Pro cevi se mogu koristiti za sve povezivanje svih modela ugradne tehnike u kupatilima.

Viega sa svojim izumom SC-Contur koji se primenjuje u press tehnologiji, pruža provereni osećaj sigurnosti kada su u pitanju eventualna curenja na spojevima.

Kontakt strana

Viega Fonterra

Lako. Brzo. Sigurno.

Viega Fonterra osnovna ploča za podni razvod cevi se jednostavno odmota i iseče skalpelom na bilo koju geometriju sobe. Na nju se montiraju Viega PB (polibutilenske) cevi 15 x 1,5 mm koje takođe pružaju jednostavnost instalacije.

Idealne za podno i zidno grejanje.

Kontakt strana

Prestabo

Prestabo galvanizovane čelične cevi napravljene su idealna kombinacija ekonomičnosti i sigurnosti. Sve Prestabo cevi su dostupne u prečnicima od 12 do 108 mm. Ovaj praktični i efikasni sistemi se takođe koriste u predzidnim instalacijama.

Svi modeli

Viega Prestabo

Dostupni modeli

Smart Solutions Pro obezbeđuje kompletan proces distribucije, projektovanja i ugradnje.

Svi modeli

NAŠI PARTNERI

S ponosom predstavljamo naše partnere. Trenutno poslujemo na teritoriji Srbije i Crne Gore, Federacije Bosne i Hercegovine, Makedonije. Nudimo širok spektar proizvoda za grejanje, klimatizaciju i ventilaciju. Zaštita životne sredine i korišćenje obnovljivih izvora su naš prioritet.

Jeste li spremni za budućnost?