HEMIJSKI TRETMAN VODA

Smart Solutions Pro pomaže kompanijama da izaberu najbolje moguće rešenje za tretman vode i hemijski proces. Mi smo generalni zastupnik za LW S.r.l. sisteme u hemijskoj industriji.

Tretman voda

LW nudi najinovativnija rešenja za vodu i procesne aplikacije. LW isporučuje kompletan asortiman membrana i tehnoloških proizvoda za filtraciju vode, tečnosti, gasova, kao i proces prečišćavanja kao što su membranska  filtracija i odvajanje materija.

Kontakt strana

HEMIJSKI TRETMAN VODA

LW nudi kompletna rešenja „odstranjivanja“ za optimizaciju  vode i procesnog ciklusa, smanjenje troškova poslovanja i održavanja kao i minimiziranje potrošnje hemikalija.

LW proizvodi čitav niz hemikalija koje predstavljaju prava rešenja za sve procesne probleme: antiscalante, disperzante, inhibitore korozije, biocide, sredstva za čišćenje, kontrolu mirisa, sredstva protiv penušanja, flokulante, itd.

Smart Solutions Pro je generalni zastupnik za LW Srl.

Sajt proizvođača

LW

LW S.r.l. je kompanija specijalizovana za pružanje inovativnih hemijskih rešenja za tretman vode i procesnih tečnosti. Kombinujući svoje znanje – iskustvo od više od 30 godina i širok spektar proizvodnog programa za prečišćavanje vode, membranskih sistema, nafte, gasa i rudarstva, LW S.r.l. snabdeva značajan broj multinacionalnih kompanija.

LW Srl posluje globalno, pokrivajući razna tržišta sa hemijskim, fizičkim i po meri rešenjima, sa ciljem podizanja kvaliteta proizvodnje  i smanjenja klijentovih troškova.

Kontakt strana

EKOLOGIJA NA PRVOM MESTU

Smart Solutions Pro je posvećena zaštiti životne sredine i zadržavanju prirode u njenom savršenom obliku. Mi konstantno radimo na prezentaciji samo najboljih i najproduktivnijih, ekološki prihvatljivih proizvoda.

O nama

Naši partneri

Ponosno predstavljamo naše partnere. Trenutno poslujemo na teritoriji Srbije i Crne Gore gde nudimo niz rešenja za toplotne i rashladne sisteme. Čiste energije i visoka energetska efikasnost su naš glavni prioritet.

Da li ste spremni za budućnost?