Budite spremni za leto. Izaberite pametno.

Solarni kolektori vrhunskog kvaliteta, proizvedeni po najvišim standardima, obezbeđuju čistu energiju i ogromne budžetske uštede.
SOLARNI KOLEKTORI

SUNCE + EKOLOGIJA
ENERGIJA + UŠTEDA

SNAGA SUNCA

Koristeći sunce kao moćan izvor energije je tako lako sa Smart Solutions Pro. Mi nudimo solarne kolektore visokog kvaliteta zajedno sa uslugom projektovanja i ugradnje.

Kontakt strana

Solarna rešenja za primorska mesta

Eksploatacija sunca kao jeftinog izvora energije nikada nije bila lakša.

Najnovija rešenja proizvodnje tople sanitarne vode specijalno projektovana za Mediteranske zemlje pružaju pouzdanost i spajaju visok nivo produktivnosti i dizajna, poštujući istovremeno sve ekološke standarde.

Smart Solutions Pro je generalni zastupnik za najkvalitetnije brendove iz oblasti solarne energije i nudi kompletne sisteme koji prave velike uštede krajnjem korisniku.

Kontakt strana

CORDIVARI

Osnovana 1972. godine od strane Ercole Cordivaria, Cordivari je jedna od najvažnijih kompanija-proizvođača u italijanskoj industriji grejanja i vodovoda. Kompanija je specijalizovana za proizvodnju radijatora, rezervoara, bojlera, termalnih solarnih sistema, dimnjaka, rezervoara za hranu i piće i završnu obradu metala.

Zahvaljujući visoko kvalifikovanom menadžmentu, konstantnoj težnji ka inovativnosti i jakoj orjentaciji kompanije ka korisnikovim potrebama, Cordivari uvek postavlja sebi kao glavni cilj zadovoljstvo krajnjeg kupca.

Smart Solutions Pro je ovlašćeni distributer i prodavac najvećeg dela proizvoda iz Cordivari asortimana.

Kontakt strana

Sačuvajte vaš budžet.
Investirajte pametno.

Izbor pravog rešenja zavisi od mnogih faktora, položaja krova, veličine instalacije, itd. Mi pružamo najbolje moguće savete u vašem investiranju, ostvarujući vam velike uštede.

Nedavna istraživanja pokazala su da se nepokretnosti sa instaliranim solarnim sistemom prodaju 20% brže od onih koja ih ne poseduju.

Kontakt strana

LUXFEROV

Zahvaljujući svom inovativnom Dual Energy panelu, Luxferov nudi kompletan solarni sistem, dva u jedan.

Dual Energy panel predstavlja arhitektonsko rešenje i hidroizolacioni element, a u isto vreme proizvodi električnu energiju i ima termo modul za proizvodnju tople sanitarne vode.

Smart Solutions Pro je generalni zastupnik Luxferov proizvoda za Srbiju, Crnu Goru, Hrvatsku, Sloveniju i Grčku.

Kontakt strana

Luxferov Dual Energy
Luxferov LUX Series P

LUX Series P Polycrystalline

Luxferov LUX P serija fotonaponskih ćelija je napravljena od 60 (156 x 156 mm) polikristalnih silikonskih ćelija, zaštićenih sa spoljne strane kaljenim staklom visoke transparentnosti i zadnjim slojem, a sve vakumski ukalupljeno na visokoj temperaturi između dva sloja Etilen-Vinil acetata uokvireno eloksiranim aluminijumskim ramom.

Proizvodni proces Luxferov obezbeđuje maksimalnu zaštitu ćelija čak i pod najtežim uslovima rada i najtežim uslovima sredine. Zahvaljujući svojoj pouzdanosti i odličnim performansama, Luxferov moduli su pogodni za oba sistema koji su povezani na mrežu i za samostalne sisteme sa akumulatorima. Moduli dolaze sa brzim plug MC tip kablovima, dužine 100 cm.

Kontakt strana

Dostupni modeli

Smart Solutions Pro obezbeđuje kompletan proces distribucije, projektovanja i ugradnje.

Solarni kolektori

NAŠI PARTNERI

S ponosom predstavljamo naše partnere. Trenutno poslujemo na teritoriji Srbije i Crne Gore, Federacije Bosne i Hercegovine, Makedonije. Nudimo širok spektar proizvoda za grejanje, klimatizaciju i ventilaciju. Zaštita životne sredine i korišćenje obnovljivih izvora su naš prioritet.

Jeste li spremni za budućnost?