RADIJATORI

Smart Solutions Pro nudi vrhunske radijatore, sušače peškira i druge sisteme grejanja za rezidencijalne i poslovne prostore. Pravljena po najvišim standardima, ova grejna tela su pažljivo odabrana sa ciljem da se na tržištu ponudi najviši kvalitet.

JAGA

Jaga, Belgijska kompanija koja je već dobro poznata u celom svetu po neverovatnom dizajnu i inovativnim rešenjima, kao i višoj svesti kada je reč o zaštiti životne sredine, uštedi energije i korišćenju obnovljivih izvora.

Zbog toga, partnerstvo između Jaga fabrike radijatora i Smart Solutions Pro je došlo kao nešto sasvim prirodno, i mi smo ponosni što smo distributer ovog brenda.

Kontakt strana

Jaga Play | Smart Solutions Pro

H2O tehnologija

Jaga Low H2O izmenjivač toplote nije napravljen od čelika, već od super brzo provodničkog bakra i aluminijuma, koji odmah prenosi svoju toplotu u prostoriju. Prednost ove odlične provodljivosti raste kako temperatura vode pada!

Serijski pravljen izmenjivač sa do 16 bakarnih cevi i optimalno valovitog oblika aluminijumskih ploča povećava prenos toplote iz centralnog grejanja vode u vazduhu. Čim se termostatski ventil otvori, toplota je brzo, ravnomerno i precizno raspoređena po sobi.

Garancija na Jaga Low-H2O izmenjivač je 30 godina!

Kontakt strana

Dynamic Boost Effect

Dynamic Boost Effect je aktivator toplote koji je posebno razvijan za Jaga Low-H2O radijatore za povećanje kapaciteta sa minimalnim predimenzionisanjem i zanemarljivom potrošnjom energije.

Kontakt strana

Jaga Knockonwood DBE | Smart Solutions Pro

KNOCKONWOOD Freestanding DBE

Topla snaga, plemenito drvo

Napravljen za kuću budućnosti, „Living Tomorrow“, u Vilvoorde – Belgiji. Fabrički unapred kompletiran, sa montiranom DBE jedinicom, priključnim setom i termostatskim ventilom/glavom. Obloga radijatora je od zakrivljene drvene rešetke – visoko kvalitetnog furnira u 9 različitih boja. Sakriveno podešavanje sa montiranim priključnim setom i TS ventilom/glavom. Low-H2O tehnologija sa super provodljivim i ultra brzim izmenjivačom toplote za nisku potrošnju energije i maksimalnu emisije toplote. DBE (Dinamički Boost efekat) za radijatore kompaktnih dimenzija na super-niskim temperaturama vode koje kreću od 30°C. Temperaturaa na površini grejnog tela apsolutno bezbedna. 30 godina garancija na izmenjivač toplote.

LivingTomorrow

Svi modeli

CORDIVARI

Osnovana 1972. godine od strane Ercole Cordivaria, Cordivari je jedna od najvažnijih kompanija-proizvođača u italijanskoj industriji grejanja i vodovoda. Kompanija je specijalizovana za proizvodnju radijatora, rezervoara, bojlera, termalnih solarnih sistema, dimnjaka, rezervoara za hranu i piće i završnu obradu metala.

Cordivari Ardezia je cevasti, čelični radijator, vrhunskog kvaliteta sa garancijom od 5 godina.
Broj kolona u rasponu 2 – 6. Široka paleta boja. Fabričke dimenzije odgovaraju svim tipovima radijatora na našem tržištu, od gusanih-livenih, preko čeličnih-panelnih, do aluminijumskih, što ih čini idealnom zamenom za stare dotrajale radijatore (bez pomeranja cevnih veza).

Kontakt strana

FARAL

Faral, poznati italijanski brend sa najdužom tradicijom u proizvodnji aluminijumskih radijatora.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, inovativnosti i vrhunskom kvalitetu, Faral je globalni lider i smatra se jednom od najvažnijih kompanija u sektoru proizvodnje aluminijumskih radijatora.

Smart Solutions Pro je prodavac Faralovih linija radijatora Maranello&Alba.

Kontakt strana

GRUPPO RAGAINI

Osnovana od strane četvorice braće pre 50 godina, Gruppa Ragaini je firma koja uspostavlja trendove u svetu dizajna aluminijumskih radijatora, istovremeno predstavljajući uvek sinonim za moderan, neobičan i nekonvencionalan brend.

Smart Solutions Pro je prodavac Gruppo Ragaini radijatora.

 

Kontakt strana

GLOBAL RADIATORI

Još jedan italijanski brend koji je preuzeo primat na srpskom tržištu aluminijumskih radijatora u poslednjih 15 godina.

Moderan izgled, visoke toplotne moći i povoljna cena su razlozi koji su doveli do toga da Global radijatori postanu lider u sektoru aluminijumskih radijatora na ovim prostorima. Sa njihovim najprepoznatljivijim modelima Vox i Oscar, Global radijatori nalaze put do svakog doma.

Svi modeli

Naši partneri

S ponosom predstavljamo naše partnere. Trenutno poslujemo na teritoriji Srbije i Crne Gore, Federacije Bosne i Hercegovine, Makedonije. Nudimo širok spektar proizvoda za grejanje, klimatizaciju i ventilaciju. Zaštita životne sredine i korišćenje obnovljivih izvora su naš prioritet.

Jeste li spremni za budućnost?