VRF SISTEMI

Variabilni protok fluida (VRF) je KGH tehnologija koja koristi fluid kao medijum za hlađenje i grejanje. Ovaj sistem se obično sastoji od jedne spoljašnje jedinice, povezane sa više unutrašnjih jedinica (fan coil) u okviru objekta koji se greje/hladi.

Smart Solutions Pro nudi veliki izbor različitih VRF sistema, u zavisnosti od potreba i želja klijenta, a sve sa ciljem komfora krajnjeg korisnika.

Heat recovery

Maxa VRF MARV4 sistem sa rekuperacijom toplote ima mogućnost da u isto vreme hladi u jednoj zonigreje u drugoj termičkoj zoni, što pruža krajnjim korisnicima maksimalnu fleksibilnost i uštedu energije u poređenju sa tradicionalnim rešenjima ili klasičnim split sistemima.

Kontakt strana

Fleksibilni cevni razvod

Do 100 metara ukupne dužine cevnog razvoda sa 45 metara dužine od spoljne do najdalje unutrašnje jedinice. Visinska razlika između unutrašnje i spoljne jedinice je cc 30 metara. Razlika između unutrašnjih jedinica je do 20 metara u visini.

Kontakt strana

Modularni sistemi

Maxa nudi maksimalnu fleksibilnost kada su u pitanju modularni sistemi. Ove jedinice se mogu povezivati kao moduli, u zavisnosti od projektovane snage za vaš objekat.

Smart Solutions Pro nudi kompletan konsalting, projektovanje i izvođenje po sistemu ključ u ruke.

Mini MARV 4

Mini MARV 4 obezbeđuje visoku efikasnost podjednako u slučaju stambenih i poslovnih prostora, zahvaljujući DC inverter tehnologiji koja omogućava brzu i kontinuiranu modulaciju. Ova spoljna jedinica može biti povezana sa do sedam unutrašnjih jedinica različitih vrsta i veličina.

Širok radni opseg pri spoljašnjim temperaturama vazduha od -15 do +48 stepeni, novi dizajn ventilatora za tihi rad i smanjene težine, omogućava ovim malim jedinicama upotrebu u mnoge svrhe.

Kontakt strana

vazdusne pumpe

Dostupni modeli

Smart Solutions Pro obezbeđuje kompletan proces distribucije, projektovanja i ugradnje.

Svi modeli

Naši partneri

S ponosom predstavljamo naše partnere. Trenutno poslujemo na teritoriji Srbije i Crne Gore, Federacije Bosne i Hercegovine, Makedonije. Nudimo širok spektar proizvoda za grejanje, klimatizaciju i ventilaciju. Zaštita životne sredine i korišćenje obnovljivih izvora su naš prioritet.

Jeste li spremni za budućnost?