GRANULATI

Visoko kvalitetni granulati ABS-a i druge plastike

LG CHEM

Na osnovu velikog iskustva i napredne tehnologije u sektoru sirovina, sintetičkih smola, sintetičkog kaučuka i specijalnih polimera, kompanija Basic Materials & Chemicals Company predstavlja osnovnu delatnost kompanije LG Chem, kao firma koja pruža konkurentne proizvode na bazi inovativnih tehnologija.

LG Chem sa svojom poslovnom jedinicom Basic Materials & Chemicals Company nudi ABS, PVC, PO, NCC, EP, Akrilate/ SAP, specijalne tehničke polimere.

Visoko kvalitetni granulati

LG Chem ima najveći tržišni udeo na svetskom tržištu ABS-a. ABS je veoma funkcionalna plastika poznata po jakoj otpornosti na toplotu i udarce. Veoma se lako obrađuje i može se proizvoditi u raznim bojama. Koristi se u brojnim oblastima, uključujući igračke, kao što su Lego, zatim u auto-industriji, proizvodnji kućnih aparata, IT uređaja itd.

Smart Solutions Pro je predstavnik Imagro, italijanske firme sa sedištem u Đenovi, koja je svetski distributer LG Chem-a.

Kontakt strana

Drugi proizvođači

Smart Solutions Pro u svojoj ponudi ima granulate i drugih proizvođača. Tehničke granulate i PCV mešavine od najboljih sirovina napravljene sa najnovijom tehnologijom, u zavisnosti od Vaših potreba. Takođe, u zavisnosti od količine, možemo da vam ponudimo najbolju moguću cenu na tržištu u datom trenutku. Kontaktirajte nas za sve informacije.

Kontakt strana

Naši partneri

S ponosom predstavljamo naše partnere. Trenutno poslujemo na teritoriji Srbije i Crne Gore, Federacije Bosne i Hercegovine, Makedonije. Nudimo širok spektar proizvoda za grejanje, klimatizaciju i ventilaciju. Zaštita životne sredine i korišćenje obnovljivih izvora su naš prioritet.

Jeste li spremni za budućnost?