VAZDUŠNE ZAVESE

Vazdušna zavesa je nadole okrenuti ventilator montiran iznad ulaznih vrata objekta i koristi se da se zaštiti prostor od spoljašnjeg vazduha, prašine i insekata. U zavisnosti od klijentovih potreba, vazdušne zavese mogu biti i sa elektro grejačima ili toplovodne.
Svi modeli
vazdusne zavese

Vortice vazdušna zavesa

Vortice vazdušna zavesa AD2000 ima aluminijumski prednji panel sa satenskom obradom u srebrnoj boji, a ulazna rešetka za vazduh se sastoji od 9 horizontalnih delova poliranog aluminijuma. Zadnje kućište čelika u crnoj predstavlja ram za koji su sve unutrašnje komponente fiksirane. Poklopci sa strane su od crnog ABS-a.

Kontakt strana

VORTICE

Vortice je multinacionalna grupacija koja posluje preko svojih podružnica ili preko lokalnih dilera u više od 90 zemalja širom sveta, u sektorima stambene, komercijalne i industrijske ventilacije i tretiranju vazduha uopšte.

Kontakt strana

vazdusne zavese

Kuhinjske haube po meri

Smart Solutions Pro nudi usluge projektovanja i ugradnje za sve komercijalne ili stambene prostore. Naša kompanija takođe nudi sva najnovija rešenja prema evropskim normama koje se tiču protivpožarne zaštite,a  odnose se na izolaciju svih vrsta kanala i  čeličnih konstrukcija, ventilatore za odimljavanje, protivpožarne centrale  i detektore požara.

Smart Solutions Pro projektuje uklanjanje dima iz kuhinjskih prostorija. Mi isporučujemo Eko i sve druge vrste haubi, sa elektrostatičkim i filterima aktivnog uglja. Možemo vam predložiti najbolje rešenje za podešavanje protoka vazduha unutar komercijalnih objekata.

Kontakt strana

TECHNOSYSTEMI

Tecnosystemi Grupa je specijalizovana za proizvodnju i distribuciju opreme za klimatizaciju: zidnih konzola i podnih nosača, kanala i njihove relevantne opreme, kondenz pumpi, curenje-maska,vazdušnih zavesa, rekuperatora toplote.

Smart Solutions Pro nudi široku gamu Tecnosystemi vazdušnih zavesa sa različitim načinima usisavanja vazduha.

Kontakt strana

Tecnosystemi Blue 3 Air vazdusne zavese
Tecnosystemi Aria 3 vazdusne zavese

Aria 3 air curtain

Ovaj novi sistem vazdušnih zavesa Tecnosystema karakteriše prednja usisna rešetka koja dozvoljava instalaciju u situacijama u kojima je vertikalno prostor veoma smanjen. Pomoću daljinskog upravljača, moguće je regulisati prekidač za uključivanje / isključivanje i tri funkcionalne brzine ventilatora.

Vazdušne zavese sa prednjim usisom vazduha nude visoku stopu protoka vazduha, laku ugradnju i tih rad. Ova vrsta vazdušne barijere može da se koristi za ulaze u barovima, restoranima, hotelima i kancelarijama.

Ventilatori

Smart Solutions Pro je prodavac svih rezidencijalnih i komercijalnih tipova ventilatora. Sarađujemo sa vodećim svetskim proizvođačima iz sektora ventilacije kao što su Vortice, S&P, Systemair.

Kontakt strana

NEKI OD DOSTUPNIH MODELA

Smart Solutions Pro obezbeđuje kompletan proces distribucije, projektovanja i ugradnje.

Svi modeli

NAŠI PARTNERI

Ponosno predstavljamo naše partnere. Trenutno poslujemo na teritoriji Srbije i Crne Gore gde nudimo niz rešenja za toplotne i rashladne sisteme. Čiste energije i visoka energetska efikasnost su naš glavni prioritet.

Jeste li spremni za budućnost?