KLIMATIZACIJA

Smart Solutions Pro je prodavac premium split i multi-split sistema za klimatizaciju sa najboljim cenama na tržištu. Pažljivo odabrane da odgovaraju vašim potrebama, te jedinice se lako integrišu u sisteme hlađenja i grejanja koje pružamo.

VAILLANT

Vaillant je jedan od vodećih svetskih proizvođača u sektoru grejanja i klimatizacije. Uz visoku energetsku efikasnost i ekološki pristup Vaillant nudi klima uređaje visokog kvaliteta.

Kontakt strana
Maxa monosplit Kristal Plus

ADVANTIX S.P.A.

Smart Solutions Pro je prodavac MAXA brenda, italijanske kompanije Advantix S.p.A.

Novi klima uređaj Kristal Plus je spoj pažljivo birane tehnologije koja ima za cilj visoku energetsku efikasnost, sa atraktivnim dizajnom koji ovaj uređaj pretvara u ukras u svakom domu.

Sa tihim radom od 26 dBA na najnižoj brzini i energetskom klasom A++, ova jedinica ima sjajne performanse u grejanju. Takođe, tokom zime, zahvaljujući inverter tehnologiji, rad uređaja je moguć i na spoljnim temperaturama od -15 stepeni.

Kontakt strana

VIVAX

Smart Solutions Pro je prodavac Vivax klima uređaja.

Ovaj ACP premium inverter sa 12000 btu se može kupiti u crnoj i zlatnoj boji. Uređaj sadrži jonizator vazduha, ECO funkciju, standby režim, kao i wi-fi priključak.

Kontakt strana

EKOLOGIJA NA PRVOM MESTU

Smart Solutions Pro je kompanija posvećena zaštiti životne sredine i očuvanju prirode u njenom savršenom obliku. Konstantno radimo na ponudi samo najboljih, najproduktivnijih i ekološki prihvatljivih proizvoda.

O nama

NAŠI PARTNERI

Ponosno predstavljamo naše partnere. Trenutno poslujemo na teritoriji Srbije i Crne Gore gde nudimo niz rešenja za toplotne i rashladne sisteme. Čiste energije i visoka energetska efikasnost su naš glavni prioritet.

Jeste li spremni za budućnost?