Rezervoari za vino i med

Rezervoari za hranu i piće od nerđajućeg čelika
Svi modeli

CORDIVARI

Cordivari je osnovao Ercole Cordivari, sada već davne 1972 godine. Kompanija je tokom godina izrasla u jednu od najvažnijih u italijanskoj industrijskoj proizvodnji. Jedna od specijalnosti Cordivaria jesu inox rezervoari za hranu i piće.

Rezervoari za vino i med

Cordivari Vinolio Portella je visoko kvalitetan rezervoar od nerđajućeg čelika. Ovi rezervoari su pogodni kako za čuvanje vina, tako i za konzerviranje meda i maslinovog ulja.

U ponudi su rezervoari kapaciteta od 200 do 1000 litara.

honey   oil   wine

Kontakt strana

Rezervoari za ulje

Cordivari Jolly je rezervoar od nerđajućeg čelika za čuvanje ulja. Ovi rezervoari su pogodni za konzerviranje bilo koje vrste ulja.

U ponudi su rezervoari kapaciteta od 30 do 100 litara.

oil

Kontakt strana

Cordivari Jolly

Dostupni modeli

Smart Solutions Pro obezbeđuje kompletan proces distribucije, projektovanja i ugradnje.

Svi modeli

EKOLOGIJA NA PRVOM MESTU

Smart Solutions Pro je kompanija posvećena zaštiti životne sredine i očuvanju prirode u njenom savršenom obliku. Konstantno radimo na ponudi samo najboljih, najproduktivnijih i ekološki prihvatljivih proizvoda.

O nama

Naši partneri

S ponosom predstavljamo naše partnere. Trenutno poslujemo na teritoriji Srbije i Crne Gore, Federacije Bosne i Hercegovine, Makedonije. Nudimo širok spektar proizvoda za grejanje, klimatizaciju i ventilaciju. Zaštita životne sredine i korišćenje obnovljivih izvora su naš prioritet.

Jeste li spremni za budućnost?