Sačuvajte prirodu.
Sačuvajte budžet.

Investirajte u toplotnu pumpu.
Mi nudimo toplotne pumpe visokog kvaliteta sa kompletnim projektovanjem i ugradnjom.
Kontakt strana

ENERGETSKA EFIKASNOST

KLASIČNO GREJANJE NA STRUJU50%
GREJANJE NA PELET60%
TOPLOTNE PUMPE85%
GEOTERMALNO GREJANJE95%

Često najbolje rešenje ne uključuje samo jedan sistem, već kombinaciju različitih tipova proizvoda specijalno projektovanih za vaš komfor.

Kontakt strana

MAXA

Maxa je osnovana 1992. godine a od 1996. se bavi projektovanjem i proizvodnjom visoko efikasnih uređaja za klimatizaciju pružajući maksimalan komfor krajnjem korisniku. Idealna rešenja za rezidencijalne objekte, poslovne zgrade, sportske hale, hotele, bolnice i ostale industrijske svrhe.

Maxa i-HP predstavlja vruhunsku vazduh-voda toplotnu pumpu sa mogućnošću rada na izuzetno niskim temperaturama (-25°C), čime se, pored izuzetnih perfomansi, izdvaja na tržištu.
Više informacija pogledajte u katalogu.

Kontakt strana

Maxa i-HP

Neverovatne inovacije

Calido toplotna pumpa za toplu vodu je najekonomičnije rešenje za proizvodnju tople sanitarne vode za svaki dom.

Ovo neverovatno rešenje je kompatibilno sa različitim izvorima energije. Calido toplotna pumpa može da radi sa solarnim panelima, spoljnom toplotnom pumpom, ili drugim sekundarnim izvorom napajanja. Njegova efikasnost može biti do 3 ~ 4 puta viša od konvencionalnih gasnih kotlova ili električnih grejača vode. Više informacija u katalogu.

Smart Solutions Pro je prodavac Maxa Calido toplotnih pumpi.

Svi modeli

Split toplotne pumpe

Novi i-SHWAK V3 sistem je rezultat evolucije prethodne generacije V2 i predstavlja idealno rešenje za potpuni komfor i kontrolu grejanja i klimatizacije u objektu.

Druga generacija split tipa vazdušne toplotne pumpe sa DC inverter tehnologijom obuhvata modulacionu pumpu, hidromodul i DC brushless ventilator sa brzinama.

Kontakt strana

FIORINI GROUP

Fiorini Group je specijalizovana za moćne hibridne sisteme. 

IANUS je autonomni sistem koji kombinuje geotermalnu toplotnu pumpu sa hibridnim fotonaponskim ćelijama-panelima. Omogućuje grejanje, hlađenje i proizvodnju tople sanitarne vode pomoću proizvedene električne energije.

IANUS sistem transformiše obnovljive izvore vazduha i solarne energije u toplotne i električne energije koje su potrebne stambenim jedinicama. IANUS izvlači maksimum iz raspoloživih obnovljivih izvora energije bez potrebe za bilo kakvim fosilnim gorivom. Više informacija na zvaničnom sajtu kompanije Fiorini industries.

Kontakt strana

VAZDUH – VAZDUH

Vazduh – vazduh toplotne pumpe obezbeđuju efikasno grejanje i hlađenje za vaš prostor. Ove toplotne pumpe transformišu i prenose energiju spoljnog vazduha preko izmenjivača na vazduh objekta. Ovi sistemi u zavisnosti od tipa i funkcije prostora mogu biti:

DUCTLESS / DUCTED / SHORT-RUN DUCTED
SPLIT / PACKAGED
MULTI-ZONE / SINGLE-ZONE

Pozovite nas za više informacija o ovim sistemima. Pružamo profesionalni konsalting i pomoć u odabiru najboljeg mogućeg sistema za vašu investiciju.

MAXA MARV4 

VAZDUH – VODA

Vazduh – voda toplotna pumpa koristi topao vazduh da zagreje cirkularni vodeni sistem. Spoljni vazduh je uvek raspoloživ kao jeftin izvor energije i pruža ekonomičnost u grejanju.

Postoji i opcija integracije termalnih solarnih kolektora u sistem toplotne pumpe što dovodi do povećanja uštede. Pozovite nas za više informacija o ovim sistemima.

MAXA I-SHWAK 
MAXA CALIDO
MAXA I-HP

VODA – VODA

Voda – voda toplotne pumpe su idealno rešenje ako postoji opcija korišćenja podzemnih voda, jezera ili reka za transfer toplote na cirkularni sistem napunjen vodom. Ova vrsta toplotne pumpe zahteva manje električne energije da podigne temperaturu vode na željeni nivo što je čini najefikasnijim tipom od svih, sa najvećim koeficijentom COP (Koeficijent iskorišćenosti).

Pozovite nas za više informacija o ovim sistemima. Pružamo profesionalni konsalting i pomoć u odabiru najboljeg mogućeg sistema za vašu investiciju.

Kontakt strana

GEOTERMALNE

Geotermalne toplotne pumpe koriste konstantnu temperaturu-toplotu zemljinog tla za transfer energije preko izmenjivača na cirkularni vodeni sistem. Ove toplotne pumpe imaju veoma velik stepen iskorišćenja, do 600%, u poređenju sa vazdušnim toplotnim pumpama koje imaju 250%.

Važno je napomenuti da geotermalni sistemi moraju biti pažljivo isprojektovani kako bi se izbegli neželjeni troškovi. Smart Solutions Pro nudi konsalting i projektovanje u sklopu svojih ponuda.

Kontakt strana

GREJNI SISTEMI

Investirajte u pravo rešenje za vašu kompaniju. Kontaktirajte nas za više informacija u vezi najekonomičnijih sistema. Najbolji projekti često uključuju kombinaciju različitih proizvoda specijalno projektovanih i ukomponovanih u skladan sistem, napravljen po potrebama klijenta.

Kontakt strana

Naši partneri

S ponosom predstavljamo naše partnere. Trenutno poslujemo na teritoriji Srbije i Crne Gore, Federacije Bosne i Hercegovine, Makedonije. Nudimo širok spektar proizvoda za grejanje, klimatizaciju i ventilaciju. Zaštita životne sredine i korišćenje obnovljivih izvora su naš prioritet.

Jeste li spremni za budućnost?