SUŠAČI PEŠKIRA

Smart Solutions Pro nudi najkvalitetnije sušače peškira za vaš prostor. Svi proizvodi su pažljivo birani sa posebnim naglaskom na visoke performanse i estetski momenat.

CORDIVARI

Osnovana 1972. godine od strane Ercole Cordivaria, Cordivari je jedna od najvažnijih kompanija-proizvođača u italijanskoj industriji grejanja i vodovoda. Kompanija je specijalizovana za proizvodnju radijatora, rezervoara, bojlera, termalnih solarnih sistema, dimnjaka, rezervoara za hranu i piće i završnu obradu metala.

Cordivari Elen je dekorativni sušač peškira potpuno napravljen od nerđajućeg čelika visokog sjaja.

Kontakt strana

Cordivari Retro

Retro je nova linija Cordivari čeličnih sušača peškira, klasične forme i elegantnog dizajna. Sa vanvremenskim oblikom ovi dekorativni radijatori su dostupni u sjajnoj i mat verziji i uklopiće se u kupatila sa najvišim estetskim zahtevima. Linija Retro je dostupna u 6 modela sa 4 različite finalne obrade: hrom, antik bronza, antik zlatna i tamno zlatna.

Design by R&D Cordivari.

Kontakt strana

Cordivari Dafne

Jedinstveni proizvod sa jednostavnim linijama, napravljen od čelika. Njegova forma se uklapa u svaki enterijer, dodajući kvalitet ukupnom vizuelnom utisku prostora. Kvalitet obrade i farbanja pruža u isto vreme visoke toplotne performanse i elegantan izgled.

Svi modeli

MADEADHOC

Smart Solutions Pro nudi sušače peškira Madeadhoc, proizvode premium kvaliteta, koje proizvodi poznata Ragaini Grupa.

Vizija braće Ragaini – linija proizvoda Madeadhoc, donosi lepotu i praktičnost, kao i sjajan kvalitet i završnu obradu.

Od velike engleske tradicije sušača peškira, dolazi inspiracija za klasične, ali u isto vreme i inovativne radijatore. Montiran na podu ili zidu, Empire čelični sušač daje bilo kom prostoru poseban značaj, spajajući prošlost i budućnost.

Kontakt strana

MARGAROLI

Margaroli, kompanija poznata po mesinganim sušačima peškira i kupatilskim aksesoarima, svoj proces proizvodnje počinje pažljivim biranjem materijala koji rezultiraju sjajnim finalnim proizvodom.

Na kraju proizvodnog procesa, svi sušači peškira su 100% testirani i moraju proći testove pritiska, temperature i čvrstine. Sirovine, poluproizvodi i gotovi proizvodi su podvrgnuti pažljivoj kontroli tokom svih proizvodnih koraka.

Smart Solutions Pro je generalni zastupnik Margaroli Srl.

Kontakt strana

Kvalitetni materijali

Korišćene sirovine su garancija kvaliteta i u skladu su sa najvišim evropskim standardima. Širok izbor dimenzija i boja daju mogućnosti projektovanja savršenog kupatila.

Sušači su proizvodeni od mesinganih cevi, konvencionalnih su oblika, zavareni i hidroispitani. Margaroli Srl daje svojim klijentima mogućnost pravljenja sušača peškira po meri.

Kontakt strana

Dostupni modeli

Smart Solutions Pro obezbeđuje kompletan proces distribucije, projektovanja i ugradnje.

Svi modeli

Naši partneri

S ponosom predstavljamo naše partnere. Trenutno poslujemo na teritoriji Srbije i Crne Gore, Federacije Bosne i Hercegovine, Makedonije. Nudimo širok spektar proizvoda za grejanje, klimatizaciju i ventilaciju. Zaštita životne sredine i korišćenje obnovljivih izvora su naš prioritet.

Jeste li spremni za budućnost?