GREJAČI VODE

Svi modeli

VED E Exclusiv

Vaillant Ved ekskluziv, protočni bojler za toplu vodu sa regulacijom snage i količine vode (TempTronic), vodootpornim bežičnim daljinskim upravljačem i digitalnim ekranom je odlično rešenje za grejanje vode.

Elektronska kontrola snage i količine vode reguliše izlaznu temperaturu tople vode u opsegu između 30 i 60° C. U slučaju pada pritiska i ulazne temperature vode, podešena temperatura ostaje konstantna. Uređaj ima mogućnost memorisanja željene temperature za 4 člana domaćinstva.

Vaillant je jedan od vodećih svetskih proizvođača u sektoru grejanja i klimatizacije. Uz visoku energetsku efikasnost i ekološki pristup Vaillant nudi proizvode visokog kvaliteta.

Kontakt strana

VAILLANT

VEN O/U

Kada vam je potrebna mala količina tople vode, Vaillantovi bojleri su pravi izbor. Bilo da je u pitanju pranje posuđa ili pranje ruku u kupatilu – kompaktni uređaji predstavljaju ekonomsko i praktično rešenje. Zahvaljujući svojoj minimalnoj potrošnji energije u stand-by režimu mak. 0.22 kVh / 24 h, jedinica OUT je značajno energetski efikasnija od sličnih modela.

Kontakt strana

Vaillant mini VED H

Mini VED H

Jednostavan kuhinjski bojler

Hidraulični protočni bojler mini-VED je idealno rešenje za grejanje vode sa ograničenom količinom na jednom točećem mestu. Zahvaljujući svojim kompaktnim dimenzijama, uređaj može biti lako montiran ispod točećeg mesta.

Kontrolor pritiska je integrisan u uređaj, tako da korisnik može odabrati niži pritisak sa višom temperaturom ili veći pritisak sa nižom temperaturom.

Kontakt strana

BOSCH

Tronic 8000 T

Electric storage bojler sa ugrađenim elektronskim termostatom koji omogućava precizno podešavanje temperature tople vode. Raspoloživa količina je od 35 do 150 litara. Svi modeli se mogu instalirati vertikalno i horizontalno.

Kontakt strana

Tronic 1500 T

Kombinovani bojler Tronic 1500, pored električnog grejača ima instaliran u sebi i izmenjivač toplote pa može biti povezan i na sistem grejanja, praveći tako uštede u zimskim mesecima. Kapacitet u rasponu od 80 do 150 litara, sa priključcima sa leve ili desne strane.

Kontakt strana

Bosch Tronic 1500 T
Ariston Velis

ARISTON

Velis

Zidni bojler

Stil i komfor. Bojler koji spaja estetski momenat, uštedu energije i visoke performanse. Skroz ravan bojler sa prefinjenim dizajnom smanjuje vreme zagrevanja vode i do 60%. Debela izolacija od poliuretana i kontrol panel na dodir sa pametnim termometrom.

Kontakt strana

Shape ECO Slim

Shape ECO Slim serija predstavlja izuzetan spoj komfora i dizajna. Funkcionalan, inovativan i malih dimenzija.

Inovativni dizajn sa visoko preciznim NTC-temperaturnim senzorom i lakim i brzim resetovanjem.
Dobra toplotna izolacija sa većom magnezijumskom anodom i proširenom poliuretanskom izolacijom daje čvrste kućište.

Sigurnosni ventil je testiran na 8 bara, a unutrašnji rezervoar od titanijuma na 16 bara.

Kontakt strana

Ariston Shape ECO Slim

Dostupni modeli

Smart Solutions Pro obezbeđuje kompletan proces distribucije, projektovanja i ugradnje.

Svi modeli

Naši partneri

S ponosom predstavljamo naše partnere. Trenutno poslujemo na teritoriji Srbije i Crne Gore, Federacije Bosne i Hercegovine, Makedonije. Nudimo širok spektar proizvoda za grejanje, klimatizaciju i ventilaciju. Zaštita životne sredine i korišćenje obnovljivih izvora su naš prioritet.

Jeste li spremni za budućnost?