INDUSTRIJSKI ČILERI

Čiler je mašina koja uklanja toplotu iz tečnosti preko pare ili absorpcije kruga hlađenja. Naša pametna rešenja koja obuhvataju najnovije sisteme uz minimalne troškove održavanja, mogu da smanje troškove energije do 50% u odnosu na tradicionalne jedinice.

Smart Solutions Pro nudi najefikasnije čilere na tržištu danas. Zahvaljujući saradnji sa svetskim liderima u ovoj oblasti donosimo širok spektar čilera i za rezidencijalne i komercijalne aplikacije.

GEOCLIMA Turbomiser

Turbomiser od Geoclime je najefikasniji čiler ovog tipa na današnjem tržištu: zahvaljujući upotrebi Turbocor kompresora, u stanju je da smanji troškove energije i do 50% u poređenju sa tradicionalnim jedinicama koje koriste vijčane ili klipne kompresore. Turbomiser čiler je osvojio nekoliko nagrada, uključujući CIBSE, najprestižniju nagradu za tehnologiju sa malim uticajem na životnu sredinu.

Turbomiser čiler se zasniva na kombinaciji tehnologija projektovanih da smanje potrošnju energije, umanje ili izbegnu curenje, smanje potrošnju gasa i da obezbede pouzdan i tih rad. Turbomiser čileri su projektovani kao no-oil mašine, te ne zahtevaju menjanje ulja. Kompresor je kompaktan i lagan, samo 125kg, u poređenju sa konvencionalnim kompresorima konkurencije.

turbomiser2

Kontakt strana

GEOCLIMA G-Range

G-gama proizvoda Geoclime uključuje sve čilere sa vijčanim kompresorima, koje karakteriše jednostavna struktura: oni se sastoje od nekoliko pokretnih delova koji omogućavaju kontinuiran i tečan rad. Ovo dovodi do smanjenja mehaničkih naprezanja, smanjujući tako habanje i mogućnost kvara.

Zahvaljujući jednostavnoj strukturi instaliranih kompresora, jedinice G-game se odlikuju dugotrajnim radnim vekom i velikom pouzdanošću, kao i značajnim smanjenjem troškova održavanja. U okviru G-game, Geoclima je razvila dve linije proizvoda, koji se izdvajaju po tipu gasa koje koriste: liniju Energimiser i Greenmiser liniju.

g-range

Kontakt strana

GEOCLIMA V-Range

V-gama uključuje sve čilere sa scroll i klipnim kompresorima, čija je glavna karakteristika garancija pouzdanosti i izdržljivosti, što kao posledicu ima prednosti u pogledu smanjenja troškova upravljanja i održavanja. Ovi čileri imaju kompaktne dimenzije i male težine, zbog čega su najpogodniji za manje sisteme.

U okviru V-game, Geoclima je razvila dve linije proizvoda,Geoclima je razvila dve linije proizvoda, koji se izdvajaju po tipu gasa koje koriste: liniju Energimiser i  Greenmiser liniju.

v-range

Kontakt strana

Geoclima V-Range VHA FC

GEOCLIMA

Od 1994. Geoclima projektuje i razvija posebne čilere za primenu u klimatizacionim i rashladnim sistemima, sa posebnim osvrtom na kvalitet i održivost životne sredine. Ponosni smo da možemo da radimo sa kompanijom koja je dobitnik prestižnih međunarodnih nagrada i sertifikata za kvalitet u skladu sa najstrožijim standardima.

Sajt proizvođača

NEKI OD DOSTUPNIH MODELA

Smart Solutions Pro obezbeđuje kompletan proces distribucije, projektovanja i ugradnje.

Svi modeli

EKOLOGIJA NA PRVOM MESTU

Smart Solutions Pro je kompanija posvećena zaštiti životne sredine i očuvanju prirode u njenom savršenom obliku. Konstantno radimo na ponudi samo najboljih, najproduktivnijih i ekološki prihvatljivih proizvoda.

O nama

NAŠI PARTNERI

Ponosno predstavljamo naše partnere. Trenutno poslujemo na teritoriji Srbije i Crne Gore gde nudimo niz rešenja za toplotne i rashladne sisteme. Čiste energije i visoka energetska efikasnost su naš glavni prioritet.

Jeste li spremni za budućnost?