Mikrofiltracija otpadnih voda

Sistemi filtracije i rešenja za komunalne i industrijske otpadne vode
Svi sistemi

NUOVE ENERGIE

Od 1980. godine Nuove Energie proizvode postrojenja za tretman komunalnih i industrijskih otpadnih voda, koja predstavljaju izvanredan rezultat nesvakidašnjeg inženjeringa. 

Smart Solutions Pro je generalni zastupnik za visoko kvalitetne proizvode kompanije Nuove Energie pravljene u celini od nerđajućeg čelika, sa revolucionarnim unutrašnjim mehanizmima koji su globalno sertifikovani i patentom zaštićeni.

lognuo

Ultrascreen®

Ultrascreen® predstavlja sistem bez premca za mikrofiltraciju u tercijalnom tretmanu otpadnih voda, kako zbog materijala, tako i zbog svoje tehnologije. Revolucionarna mašina za tercijalni tretman omogućava pročišćavanje i ponovno korišćenje izlazne vode iz postrojenja za tretman otpadnih voda.

Jedna od Ultrascreen®-ovih najvažnijih karakteristika je Dinamik-Tangencijalna filtracija: napredna tehnologija koja je u stanju da zadrži čestice koje bi druge mašine propustile.

Kontakt strana

Nuove Energie Ultrascreen®
Nuove Energie Biostrainer®

Biostrainer®

Biostrainer® je separator-zgušnjivač koji obezbeđuje dugoročnu funkcionalnost i pouzdanost MBR ultrafiltracije sistema. Zahvaljujući dinamik-tangencijalnoj filtraciji, ona definitivno rešava problem vlaknastih i filamentoznih materijala prisutnih u biološkom mulju.

Instaliran kao recirkulišući sistem biološkog mulja, omogućava značajno smanjenje intervencija održavanja MBR. Sve što tradicionalni filteri sa perforiranim pločama, žicama ili statičkim filter mrežama ne mogu da urade, Biostrainer® će uraditi!

Svi sistemi

Conoscreen®

Conoscreen® je svetski patentiran mikrofilter, savršen za maksimalno odvajanje vlaknastih materijala i posledične ponovne upotrebe filtriranih voda. Jedan od njegovih glavnih karakteristika je obezbeđena od strane dinamik-tangencijalne filtracije: napredne tehnologije koja je u stanju da zadrži čestice koje bi ostale mašine propustile.

Conoscreen® tehnologija omogućava nekoliko prednosti: mikrofiltraciju izuzetno sitnih čestica i smanjenje preopterećenja otpadnih voda, što rezultira smanjenjem rada postrojenja za prečišćavanje.

Kontakt strana

Nuove Energie Conoscreen®

EKOLOGIJA NA PRVOM MESTU

Smart Solutions Pro je posvećena zaštiti životne sredine i zadržavanju prirode u njenom savršenom obliku. Mi konstantno radimo na prezentaciji samo najboljih i najproduktivnijih, ekološki prihvatljivih proizvoda.

O nama

Naši partneri

S ponosom predstavljamo naše partnere. Trenutno poslujemo na teritoriji Srbije i Crne Gore, Federacije Bosne i Hercegovine, Makedonije. Nudimo širok spektar proizvoda za grejanje, klimatizaciju i ventilaciju. Zaštita životne sredine i korišćenje obnovljivih izvora su naš prioritet.

Jeste li spremni za budućnost?