Izuzetni kupatilski sistemi

Najnoviji kupatilski sistemi za vaš dom i poslovni prostor
Svi modeli

VIEGA

Multiplex Trio MT5

Dovod vode, odvod i prelivanje sve u jednom proizvodu. Multiplex Trio Visign MT5 je novi strukturni i dizajnerski koncept iz Viega i proizveden je u saradnji sa projektnim biroom Artefakt Industriekultur iz Darmstadta. Zadatak je bio da se pronađe rešenje koje predstavlja harmoničnu jedinicu bez gubitka kvaliteta i koje se takođe dobro uklapa sa moderno dizajniranim kadama.

To su sve bili ubedljivi argumenti kojim su osvojene prestižne nagrade – “Red Dot” za visok kvalitet dizajna, kao i ugledna “Design Plus powered by ISH” – za inovativni tuš element.

reddot

Kontakt strana

Viega Advantix Vario

Tuš kanalica Viega Advantix Vario ispunjava dva uslova koji do sada nisu bili ispunjeni na tržištu za tuš kanalice. Fleksibilne dimenzije dužine, kao i podesivi prateći elementi, omogućavaju modifikacije prilikom ugradnje i mogu se lako napraviti čak i nakon instalacije. Pored toga, jednostavan i čist dizajn su ubedljivi, rešetka (samo četiri milimetara širine) omogućava diskretnu integraciju sa podnim pločicama.

To su sve bili ubedljivi argumenti kojim su osvojene prestižne nagrade – “Red Dot” za visok kvalitet dizajna, kao i ugledna “Design Plus powered by ISH” – za inovativni tuš element.

reddot

Kontakt strana

Nemački kvalitet – predzidna (ugradna) tehnika

Individualnost je važna reč kada je u pitanju projektovanje kupatilskog prostora. Rešenje koje vam je potrebno je Steptec – najbolje što tržište ima da ponudi u smislu pojedinačnih i/ili bez barijera (pogodan za korisnike s posebnim potrebama) predzidnih elemenata. Sistem se sastoji od samo dva osnovna elementa (profila i spojeva), a ipak daje neverovatan stepen slobode dizajna.

Glavni princip: inovativni trapezoidni spojevi se koriste za spajanje profila sistema pod uglovima od 90° ili 45°(sa oblim ivicama). Steptec Sistem je opremljen Viega Visign 2 sistemom za uštedu vode,koji predstavlja skriveni sistem za ispiranje.

Pogledajte katalog

Prefinjene potisne ploče

Crne potisne ploče, za vodokotliće, lavaboe ili kade – ova boja svojom elegancijom i kreativnošću je bez premca, a sada stiže i u kupatila. Kako bi odgovario ovim opcijama, Viega je uspešno proširio aktuelni Komandni panel serije Visign for Style 10 dodatnom, elegantnom crnom bojom. Ponuda je kompletirana odgovarajućom komandnom pločom za pisoar i dosadašnjim obimnim kreativnim dizajnom za enterijere kupatila.

Kontakt strana

Viega Visign for Style 10
Viega Visign for Style 10
Viega Visign for Style 10

GEBERIT

Monolith

Geberit Monolith sanitarni modul za umivaonike izgleda odlično u malim i velikim kupatilima. Izrađen je od kvalitetnih, lakih za održavanje materijala kao što su staklo i aluminijum, a predstavlja svetski dokazanu tehnologiju Geberita. Fleksibilni interfejs omogućava  brzu i pouzdanu vezu sa postojećim terminalima.

Kontakt strana

Geberit Monolith

Dokazana tehnologija, moderan dizajn

Geberit Monolith sanitarni modul za WC je osvojio nekoliko međunarodnih nagrada i idealan je za rezidencijalne objekte. Svi radni delovi, uključujući rezervoar i ventil za ispiranje i punjenje, skriveni su u metal-stakleno kućište, dostupno na modelima za zidnu montažu ili pod.

Kontakt strana

JAGA

Grejač kade

INSTALACIJA ISPOD KADE

Kupanje u konstantno toploj vodi – kadi je moguće sa Jaga Low-H2O elementom koji se montira ispod vaše kade i osigurava da ona uvek ima prijatnu temperaturu i da će voda biti duže topla. Dodatna pogodnost: nećete uopšte izgubiti dragocen prostor u kupatilu.

Kontakt strana

VORTICE

Rezidencijalni aksijalni ventilatori Vortice

MEX 100/4 „LL 1S ventilatori su napravljeni od čvrstog materijala ABS-a, dok je AC motor opremljen dugotrajnim kugličnim ležajevima i rotorom mešovitog protoka od PP otpornog na agresivne supstance.

Integrisani leptir zatvarač na leđima ima za cilj da spreči neželjen priliv vazduha kada je uređaj isključen. Napravljen sa zaštitom  IP45, pogodan je za ugradnju u kupatilima, kao što je definisano međunarodnim standardom IEC 60364-7.

Svi modeli

Vortice MEX 100/4" LL 1S

NAŠI PARTNERI

S ponosom predstavljamo naše partnere. Trenutno poslujemo na teritoriji Srbije i Crne Gore, Federacije Bosne i Hercegovine, Makedonije. Nudimo širok spektar proizvoda za grejanje, klimatizaciju i ventilaciju. Zaštita životne sredine i korišćenje obnovljivih izvora su naš prioritet.

Jeste li spremni za budućnost?