DEKORATIVNI RADIJATORI

Napravite vaš životni prostor izuzetnim.
Svi modeli

CORDIVARI

Osnovana 1972. godine od strane Ercole Cordivaria, Cordivari je jedna od najvažnijih  kompanija – proizvođača u italijanskoj industriji grejanja i vodovoda. Kompanija je specijalizovana za proizvodnju radijatora, rezervoara, bojlera, termalnih solarnih sistema, dimnjaka, rezervoara za hranu i piće i završnu obradu metala.

Svi modeli
Cordivari Hand
Cordivari Bridge
Cordivari Jungle
Cordivari Giuly
Cordivari Frame Inox

JAGA

Jaga koristi inovativne materijale i tehnike proizvodnje, ne samo za bolje performanse, već i da nađe put koji prevazilazi dizajn, podižući svoje proizvode od projektovanja objekata na objekte želje.

Smart Solutions Pro je ovlašćeni prodavac Jaginih dekorativnih radijatora. Kontaktirajte nas za više detalja o proizvodima.

Svi modeli
Jaga Iguana Corner Plus
Jaga Vertiga Kirei
Jaga Heatwave

RAGAINI – MADE AD HOC

Osnovana od strane četvorice braće pre 50 godina, Gruppa Ragaini je firma koja uspostavlja trendove u svetu dizajna aluminijumskih radijatora, istovremeno predstavljajući uvek sinonim za moderan, neobičan i nekonvencionalan brend.

Smart Solutions Pro je distributer i prodavac Gruppo Ragaini proizvoda.

Svi modeli
Made Ad Hoc Whoops
Made Ad Hoc Horizont
Made Ad Hoc Block
Made Ad Hoc Ciabo radijator
Made Ad Hoc Mod U
Made Ad Hoc Skap

MARGAROLI

Margaroli Srl je kompanija poznata po mesinganim sušačima peškira, dekorativnim radijatorima i kupatilskim aksesoarima. U Margaroliu proces proizvodnje počinje pažljivim biranjem materijala koji rezultiraju sjajnim finalnim proizvodom. Na kraju proizvodnog procesa, svaki proizvod je hidro ispitan i mora proći testove pritiska, temperature i čvrstine. Sirovine, poluproizvodi i gotovi proizvodi su podvrgnuti pažljivoj kontroli tokom svih proizvodnih koraka.

Svi modeli
Margaroli i geometrici round
Margaroli FilAFil Onda
Margaroli Frame
Margaroli i gioielli square
Margaroli Frame
Margaroli Riflessi Gold

NAŠI PARTNERI

Ponosno predstavljamo naše partnere. Trenutno poslujemo na teritoriji Srbije i Crne Gore gde nudimo niz rešenja za toplotne i rashladne sisteme. Čiste energije i visoka energetska efikasnost su naš glavni prioritet.

Jeste li spremni za budućnost?