Rashladne kule

Smart Solutions Pro snabdeva industrijski sektor sa najnovijim modularnim sistemima za hlađenje.
Kontakt strana

 

Investirajte pametno.

Pravo rešenje direktno utiče na napredak kompanije u godinama koje dolaze. Mi pružamo najbolje moguće savete za vaše  investicije koji  rezultiraju visokim budžetskim uštedama.

Vodeno rashladni sistemi nude manju potrošnju energije u odnosu na vazdušno hlađene. Rashladne kule su razvijene da iskoriste više od 98% vode, što rezultira ogromnim smanjenjem potrošnje vode i korišćenja energije.

Kontakt strana

TAT serija

TAT serija od SCAM T.P.E. je koncept modularnih rashladnih kula koji odgovara svakom industrijskom sektoru. Ovaj tip kule ima dimenzije pogodne za putni  i okeanski transport. Održavanje je olakšano vratima postavljenim za svaku jedinicu ventilatora. Ventilatori su poznati po dugotrajnosti  i najvećem kvalitetu, sa jednostavnim održavanjem.

Smart Solutions Pro nudi kompletan proces projektovanja, distribucije i ugradnje.

Kontakt strana

TAS/TASF serije

Ove modularne rashladne kule su izrađene od galvanizovanog čelika u skladu sa EN ISO 1461 standardima. TAS / TASF serije su opremljene sendvič izolacijom zidova (22-26 mm debljine) napravljenih od ekspandiranog  polimera pokrivenog spolja FRP slojem, što  garantuje odličnu estetiku i veći trajnost.

Kontaktirajte nas za više informacija o proizvodima, njihovoj ugradnji i održavanju.

Kontakt strana

Rezervni delovi

Scam T.P.E. nudi bilo koje rezervne delove za rashladne kule bez obzira na vrstu i proizvođača. Ovi kompatibilni delovi mogu se upotrebiti u remontu bilo koje stare rashladne kule, bez potrebe da se menja cela kula.

Smart Solutions Pro pruža usluge dijagnostike kvarova na rashladnim kulama i organizuje nabavku i zamenu rezervnih delova.

Kontakt strana

SCAM T.P.E. rashladne kule

Smart Solutions Pro nudi široku ponudu SCAM T.P.E. rashladnih kula, uključujući serije FEC, TAR, TAC, FAS/FASF, TRS kao i CCT hladnjake. Kontaktirajte nas za više informacija o proizvodima.
Kontakt strana

NAŠI PARTNERI

Ponosno predstavljamo naše partnere. Trenutno poslujemo na teritoriji Srbije i Crne Gore gde nudimo niz rešenja za toplotne i rashladne sisteme. Čiste energije i visoka energetska efikasnost su naš glavni prioritet.

Jeste li spremni za budućnost?