Moderna rešenja za grejanje

Podni konvektori poslednje generacije sa izuzetnim izgledom i performansama
Svi modeli

JAGA

Jaga koristi inovativne materijale i tehnike proizvodnje, ne samo za bolje performanse, već i da nađe put koji prevazilazi dizajn, podižući svoje proizvode od projektovanja objekata na objekte želje.

Smart Solutions Pro je ovlašćeni diler Jaga podnih sistema. Kontaktirajte nas za više detalja.

Jaga Mini Canal

Jaga Mini Canal

Za prostore sa velikim prozorima, staklenim fasadama, zastakljenim terasama, izloge i kancelarije. Sa dubinom koja kreće od 9 cm, mini kanal je savršeno rešenje za višespratnice i prostorije sa plivajućim podovima. Ispod rešetke je sakriven ultra brzi Low-H2O uređaj.

Unutrašnjost Mini Canala je praktično nevidljiva zahvaljujući tamno sivoj boji. Jedino što upada u oko je rešetka koja se izrađuje u puno boja i materijala te se može lako uklopiti u enterijer“

Kontakt strana

Jaga Mini DBE

Istih dimenzija, 3 puta jača toplotna moć!

Kondenzacioni kotlovi, toplotne pumpe i solarni sistemi energije zahtevaju veće grejne elemente jer rade na veoma niskim temperaturama vode koje ponekad ne pređu iznad 35° C. Za Mini Canal DBE to ne predstavlja problem, jer daje 3 do 4 puta više toplote nego tradicionalna grejna tela.

Kontakt strana

Jaga Canal Quatro

Jaga Quattro

Grejanje, hlađenje, ventilacija.

Uprkos svojim kompaktnim dimenzijama, Quatro Canal je moćan grejni, rashladni i ventilacioni uređaj, sve u jednom.

Koristeći elektromotore poslednje generacije, Quatro Canali troše do 50% manje električne energije, i imaju mogućnost priključenja najmodernije kućne automatike.

Kontakt strana

Jaga Canal Compact

Canal Compact i Canal Plus ekran su dovoljno moćni da zagreju svaki kutak sobe. Predstavljaju idealno rešenje kao glavno grejno telo za prostorije sa prozorima od poda do plafona ili one sa velikim kliznim vratima.

Pošto je podni konvektor montiran, vidno ostaje samo elegantna rešetka, koja je dostupna u više boja i materijala. Canal Compact i Canal Plus će se uklopiti u svaki enterijer.

Svi modeli

Jaga Canal Compact 4.0

Jaga Canal Plus

Perfektno integrisano grejno telo

Podni konvektor projektovan da zadovolji sve estetske i funkcionalne zahteve krajnjeg korisnika.
Kompaktnih dimenzija, lepog izgleda, visokih performansi – idealno rešenje za svaki projekat!

Za razliku od klasičnih radijatora, podni konvektori ne zauzimaju prostor i ne zahtevaju oblaganje kako ne bi narušile enterijer, čak naprotiv, predstavljaju ukras u svakom domu. Rešetke dostupne u raznim vidovima završne obrade sa širokom paletom boja.

Kontakt strana

Jaga Canal Plus 3

Grills

Jaga nudi razna elegantna integralna rešenja za staklene fasade i biofold vrata, osiguravajući da pogled i pristup nije blokiran. Uređaji takođe sadrže nagrađivanu Low-H2O tehnologiju za uštedu do 16% na računima za električnu energiju.

Pebbles, specijal rešetka od aluminijuma sa platina sivim ramom. Neverovatan dizajn! Za više detalja posetite oficijalnu stranu proizvođača.

Sajt proizvođača

Naši partneri

S ponosom predstavljamo naše partnere. Trenutno poslujemo na teritoriji Srbije i Crne Gore, Federacije Bosne i Hercegovine, Makedonije. Nudimo širok spektar proizvoda za grejanje, klimatizaciju i ventilaciju. Zaštita životne sredine i korišćenje obnovljivih izvora su naš prioritet.

Jeste li spremni za budućnost?