FAN COIL UREĐAJI

Fan coil je jednostavan uređaj koji se sastoji od izmenjivača toplote i ventilatora. Čine deo KGH sistema u stambenim, poslovnim i industrijskim objektima. Poznati Atisa fan coilovi su deo našeg prodajnog programa.

ATISA

Atisa je sa više od 200 svojih fan coilova opremila najnoviju pametnu zgradu u Italiji, “Dijamant Toranj” u Milanu.

Smart Solutions Pro je ovlašćeni prodavac Atisa fan coilova.

Kontakt strana

SV serija

SV serija fan coilova se odlikuje visokom efikasnošću, modernim dizajnom i tihim radom. Materijali i komponente koje se koriste u proizvodnji su najvišeg kvaliteta.

Proizvedeni od pocinkovanog lima prve klase (ABS za parapetne modele), ove jedinice opremljene indukcionim motorom su idealno rešenje za vaš radni prostor.

Svi modeli

Atisa SV fancoil
Atisa MF

MF jedinice

MF kanalske jedinice su najpogodnije za prostore gde se distribucija vazduha vrši preko kanala. Pored tradicionalnih upravljačkih kutija, kanalskim jedinicama je moguće upravljati pomoću sistema nadzora MAKSINET. Postoji mogućnost daljinskog pristupa kontrole u ​​cilju povećanja interakcije sa sistemom.

Kontaktirajte nas za više informacija o proizvodima.

Kontakt strana

CV kasete

CV kasetne jedinice su proizvodi visoke efikasnosti, sa modernim dizajnom i niskom emisijom zvuka. Da bi se zadovoljile široke potrebe kupaca, CV kasetni fan coilovi se isporučuju u dve veličine: 600 x 600 kutija, i 800 x 800 kutija kako bi se garantovale visoke performanse.

CV kasetnim fan coilovima se može upravljati MAKSINET sistemom nadzora. Nov inovativni i geometrijski dizajn kasetne jedinice omogućava laku demontažu za pristup unutrašnjem delu prilikom održavanja.

Svi modeli

Atisa CV kaseta

Ekonomična rešenja

Fan coilovi su poznati ne samo po svojoj ekonomičnosti, već i po svojoj efikasnosti, modernom dizajnu i tihim radom što ih čini idealnim rešenjem za poslovne prostore.

Kontakt strana

 

NEKI OD DOSTUPNIH MODELA

Smart Solutions Pro obezbeđuje kompletan proces distribucije, projektovanja i ugradnje.

Svi modeli

NAŠI PARTNERI

Ponosno predstavljamo naše partnere. Trenutno poslujemo na teritoriji Srbije i Crne Gore gde nudimo niz rešenja za toplotne i rashladne sisteme. Čiste energije i visoka energetska efikasnost su naš glavni prioritet.

Jeste li spremni za budućnost?